пʼятниця, 28 грудня 2018 р.

НОВОРІЧНЕ СВЯТО У БАЛКІВСЬКОМУ НВК "ДНЗ-ЗОШ І-ІІ ступенів"
Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно…Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і проведеш.
Не обминув радісний, святковий настрій і БАЛКІВСЬКИЙ НВК. Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для малят дошкільної групи, учнів початкової школи, старшокласників. Учні, батьки, педагогічний колектив креативно, творчо, неординарно віднеслися до організації та проведення свят.
З переходом на святкування Різдва за григоріанським календарем Україна відійшла на ще один крок від спільних із Росією обрядів та звичаїв. І хоча значна частина наших співгромадян відзначатиме одне з головних свят року також й у січні, шальки ментальних терезів помалу схиляються вбік європейських традицій.
Доказом цього для глядачів став театральний задум восьмикласників, коли на одній сцені, яка уособлювала кордони України, по обидва боки зустрілися, прибутий із заходу Санта Клаус та, зі Сходу - Дід Мороз , якого не впустили з гостинцями через митницю до України. А діти попросили про те, що найкращим подарунком від Діда Мороза для них буде мир і спокій в державі.
У всіх відношеннях то було щось вершинне: і сплеск світлої дитячої радості, і спалах акторської творчості, і намагання художньо втілити, може, ще наївний, але вже власний життєвий досвід.
Коли сценічні пристрасті вляглися, залпами сяйнули численні фотоспалахи: кожний поспішав зафіксувати своє щастя втішатися святково прибраною рідною школою, своїм класом і незабутньою шкільною дружбою.
Звісно, не обійшлося без подарунків для усіх дітей від Сантаклауса в особі постійного спонсора наших свят ТОВ „КРАЄВИД ПОДІЛЛЯ “ в особі директора ПУГИ ГРИГОРІЯ МИХАЙЛОВИЧА.
У своїй пишноті красуня-ялинка таїла стільки дивної вроди, що з першого погляду вчарувала школярів.Розкішна королева новорічного свята, між іншим, була штучною. Якась лісова посестра, мабуть, щиро їй дякувала за врятоване життя.Очевидно, це ще один приклад вдумливої організації шкільних свят, які, крім радості, мають нести доброту, чистоту помислів і вчинків.































Немає коментарів:

Дописати коментар