вівторок, 21 вересня 2021 р.

Стіну асоціацій ,,СИМВОЛ МИРУ,, розпочали прикрашати учні 3 класу при допомозі класного керівника Анжели Леонідівни Юрчак.Для малечі МИР-це РАДІСТЬ,ДРУЖБА, ЛЮБОВ,ШКОЛА, СОНЦЕ І МАМА.
У вересні українській гривні виповнюється 25 років.Період із 2 по 16 вересня 1996 року був справді визначним для України, адже саме тоді провели грошову реформу і в нас з’явилася постійна національна валюта – гривня. Таку чудову дату вирішили відсвяткувати особливо.У 6 класі провели  урок з фінансової грамотності.  Учні дізналися, як народилася гривня, як вона виготовляється та як розпізнати підробку. 
У підготовці до уроку класний керівник Любов Паламарчук використала чудові навчальні матеріали, розроблені експертами Національного банку України.
#Гривня25_школи
УКРАЇНА БАЖАЄ МИРУ 
Саме такий плакат-співпрацю виготовили сьогодні учні 7 класу разом з класним керівником Іриною Йосипівною Гуршал до Міжнародного дня миру.Домовились про кольори та техніку виконання.Кожен розфарбовував частинку великого цілого.Потім зібрали велику картину з 26 аркушів.Якби усі країни були такі дружні та одностайні у справі миру, Земля ніколи б не знала війни і розрухи.