вівторок, 24 вересня 2019 р.

«Дари осені»
     Щедра осінь знову поділилася з нами дарунками, пахучими квітами, овочами та фруктами.  24 вересня 2019 року в Балківському НВК "ДНЗ-ЗОШ І-ІІ ступенів" відбулася виставка дитячих виробів та квіткових композицій «Дари осені».
       Всі  класи мали можливість розкрити свою творчість, проявити фантазію, використавши природні матеріали, даровані матінкою – Землею. Кожна поробка – це витвір мистецтва. Неначе господарка – осінь завітала у гості з казковими героями.
У кожну роботу дитина вклала частинку своєї душі, вміння, власне бачення прекрасного, тому всі вироби заслуговують уваги.  
       Висловлюємо  щиру подяку всім батькам, хто не лишився осторонь проведеного заходу та проявив свою фантазію у спільних із дітьми справах.

"Ігри патріотів"
   В рамках Олімпійського тижня у Балківському НВК пройшли спортивні змагання "Ігри патріотів".Свою перемогу збірні команди-учасниці учнів 5-9 класів присвятили миру в Україні та щасливому поверненню наших полонених.

"Я маю право"
   Балківський НВК приєднався до реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я маю право" , що реалізується Міністерством юстиції України.Під гаслом "Я маю право! Знаю! Дію! Захищаю!" проведено серію уроків права з метою підвищення юридичної грамотності та формування правової культури учнів.


Свято Першого дзвоника у Балківському НВК.

     Як би ми не прагнули змінити формат цього заходу, проте він все рівно залишиться найбільш хвилюючим моментом для першокласників та випускників.Нехай щастить вам ,друзі, в цьому навчальному році!