вівторок, 16 лютого 2021 р.

 Урок "Мистецтво для здоров'я"

Для учнів 5 класу 16 лютого проведено заняття з арт-терапії ,,Мистецтво для здоров'я,, учителями образотворчого мистецтва Козирською О.Є. та учителем основ здоров'я Паламарчук Л.О. П'ятикласники дізналися, як пов'язані колір і характер,спробували створити дизайн дитячої кімнати,практикували перенаправляти енергію гніву у творчість,завдяки майстер-класу з простих прийомів малювання зрозуміли,що малювати можуть усі.І на завершення освоїли техніку пісочної анімації на спеціальному столі-планшеті.Творчість заспокоює,розвиває,надихає,об'єднує !


Урок вшанування пам'яті героїв Небесної сотні

 Урок вшанування пам'яті героїв Небесної сотні проведений 16 лютого у 6 класі Балківського НВК, класний керівник Гуршал І.Й. Минуло вже 7 років, а в серці залишається жива рана. Герої не вмирають!!! Слава Україні!!!

 #ЯЛюблюСвоюШколу

А як її не любити,якщо навіть у таку хуртовину тут панують тепло,радість і щастя. День закоханих у Балківському НВК.

Фотолокації до Дня усіх закоханих плід спільних творчих зусиль старшокласників-активістів та учителів школи.

 Тиждень здорового способу життя «Молодь за здоровий спосіб життя» у Балківському НВК.

Учні 4 класу взяли участь у конкурсі лепбуків. Під час проведення уроку на тему 'Безпека пішоходів" виготовили лепбук " Безпека на дорозі".У 2 класі було проведено заняття на тему " Хочу бути здоровим!". Також до теми був виготовлений лепбук.Учні 3 класу взяли участь у конкурсі лепбуків. Ними було створено роботу на тему "Здоровий спосіб життя"

День безпечного Інтернету у 5 класі.

Ознайомилися з основними перевагами і небезпеками Інтернету.Відворили модель світової павутини у грі-знайомстві.Створювали нікнейми і паролі.Розробили колективну пам'ятку ,, Безпечний інтернет,,

 День безпечного Інтернету у 8 класі

«#stop_sexтинг .Урок -квест, мета якого була привернути увагу суспільства до загроз, що несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет. З учнями обговорили шляхи безпечного використання інтернету, питання інтернет-етики, загрози протизаконного контенту.
Кожний і кожна відповідальні за створення позитивного різноманіття онлайн. Ми всі можемо просувати позитив, коректно спілкуючись онлайн та демонструючи повагу до інших, шукаючи позитивні можливості творити та спілкуватись.

 #stop_sexтинг #не_ведусь

Урок "Безпека дитини в Інтернеті" в 6 класі, Балківський НВК, класний керівник Гуршал І.Й., проведений в рамках інформаційно-освітньої кампанії по захисту дітей від сексуального насильства в Інтернеті. Діти ознайомились з новітніми ризиками для дітей в Інтернеті та отримали корисну інформацію . #stop_sexтинг

 #БалкиSchool Творчий ланцюг єднання до Дня Соборності України



 #WeRemember 27 січня Міжнародний День пам'яті жертв Голокосту.

АКЦІЯ ,,Метелики у гетто не живуть,,
Здається, сучасних дітей нічим не вразити, не зачепити.Але сьогодні,коли слухали про технології нацистів у роки Другої світової для знищення близько 6 мільйонів мирних людей: ,,конвеєри смерті,, у концтаборах,гетто,погроми,розстріли,переховування, зрозуміли, що Голокост -це ще одна кривава сторінка історії світу й України.
Дякую за посилання на краєзнавчий матеріал Ірині Галкіній та Леоніду Базаю.



"Зоряна мрія-2021"
Фестиваль вчительської та учнівської творчості "Проліски надії - 2021". Ознайомитись з учасниками від Балківського НВК можна за посиланням https://youtube.com/playlist...