середу, 27 листопада 2019 р.

Посвята в п'ятикласники

Традиції – це те, що наповнює кожну школу любов’ю, повагою, радістю.
Однією з таких шкільних традицій у Балківському НВК є свято «Посвята в п'ятикласники», яке сприяє успішному протіканню процесу адаптації п'ятикласників. Адже перехід до середньої ланки – важливий етап у житті дитини. Учні стали на рік дорослішими. Їх серця наповнені радістю, адже це крок до нових можливостей, нових звершень. А ще й додає обов’язків. Доречно у  такі моменти відчути підтримку друзів, батьків, вчителів. Лише разом вдасться здолати будь-які труднощі, адже шлях до знань вимагає сумління, дисциплінованості, багатогранної праці, творчості, натхнення, допитливості.

Емоційним та незабутнім моментом у нелегкому шкільному житті учнів 5 класу стала ця незвичайна подія, яка відбулася 26 листопада і яку вони зберігатимуть в пам’яті як символ дружби та взаємодопомоги.
У святково прибраній залі зібралися учні 5 класу, учителі, батьки. Лунає музика і на сцену ведучі, учні 8-9 класу запрошують п’ятикласників. Кмітливі та допитливі, гордість батьків та майбутнє школи – такі вони учні 5-го класу.
 Хвилювалася і класний  керівник 5-го класу  Гуршал Ірина Йосипівна та вихованці її не підвели. Хвилювалися за своїх дітей і батьки, які гордо дивилися на дітей, підтримуючи їх оплесками. Всю душу, всю свою майстерність вклала у проведення свята педагог - організатор Паламарчук Любов Олександрівна.
Урочисто прозвучала клятва п’ятикласників. Після чого учні із задоволенням отримали «Сертифікати п’ятикласника», які урочисто вручив президент школи Артем Юрков. П’ятикласники запевнили, що будуть хорошими учнями своєї рідної школи, продовжуватимуть хороші традиції, які тут живуть, дбатимуть про її добре ім’я.
В цих дітей попереду ще багато славних звершень, перемог і здобутків. А вчителі, разом з батьками, рідними та друзями неодмінно їм в цьому допоможуть!


















Немає коментарів:

Дописати коментар